Logo-NLbe

Zijn: de ideale wereld
Nu noodzakelijker en gemakkelijker te realiseren dan ooit
Zijnsontwikkeling: de enige Weg naar het Zijn

De waarheid is veranderd

 

De waarheid is veranderdDe kwantumsprong van ego Naar Zijn doet zijn werk. Dat houdt onder andere in dat we al ons houvast verliezen. De waarheid is zo'n houvast. Vandaar dat die nu onder druk staat.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

De feiten hebben het maar moeilijk


Feiten hebben het moeilijk 02

 

 

 

 

 

 

Bron: NRC 10-07-2012

De kwantumsprong van ego naar Zijn doet zijn werk. Dat houdt onder andere in dat we al ons houvast verliezen. Feiten behoren tot dat houvast. Vincent Icke pleit voor het behoud van feiten. Hij weet kennelijk niet dat de feiten het moeilijk hebben omdat we ons houvast eraan moeten loslaten om het Zijn te realiseren en dat het dus niet gaat over het verwerpen van feiten.

Het feit dat feiten het moeilijk hebben is onderdeel van Het nieuwe GROTE VERHAAL voor de westerse beschaving.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Het GROTE VERHAAL, Macron zoekt ernaar

Macron Grote Verhaal 01 300x454Macron Grote Verhaal 02 150x184De kwantumsprong van ego naar Zijn doet zijn werk. Dat houdt onder andere in dat het maakbaarheididee achterhaald is en er dus geen visies meer mogelijk zijn. Maar de samenleving is in crisis en in verwaaring en schreeuwt derhalve om een nieuw verhaal. Macron heeft ook een nieuw verhaal nodig en denkt dat de oude nog volstaan. Hij weet echter niet welk verhaal dat dan moet zijn. Logisch nu het maakbaarheididee is achterhaald. Daarom hierbij 'Het nieuwe GROTE VERHAAL voor de westerse beschaving' van NLbe.

%MCEPASTEBIN%
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Meer artikelen...

streep-bottom
nieuwsbriefdonateurs boekcontact